Als je je huis nog sneller wilt verkopen, geef het dan een eigen website !

Aanbieding voor huiseigenaren en makelaars

Huis verkopen ?

Het is jouw huis, jouw website, jouw extra dienst om je huis nog beter te verkopen. En je wilt zo snel mogelijk verkopen, toch?

Wentholtstraat 10 Deventer

Wentholtstraat 10 Deventer

Klik op de afbeelding om een live website te bekijken..

Wat krijg je?

Vanzelfsprekend zijn er mooie foto's gemaakt, is er een excellente brochure gemaakt waarin alle teksten doordacht zijn opgemaakt en waaruit de aantrekkelijkheid blijkt. En waarschijnlijk is er ook wel een website van de makelaar en eventueel Funda waarop het huis is te vinden. Maar in aanvulling daarop helpt een eigen website voor het huis om nog sneller onder de aandacht te komen. Om de link naar de website te gebruiken in je mails, op Facebook en alle sociale media die je gebruikt.

  • Domeinnaam van je adres
  • Website op basis van WordPress + SEO
  • Website blijft online totdat het huis is verkocht
  • Inzicht in aantal bezoekers
  • Koppeling naar de website van de makelaar
  • Stijl die aansluit bij de brochure en de makelaar

Basis

1 domeinnaam

WordPress website in stijl van de makeler & brochure met SEO en bijhouden # bezoekers

  • Klant of makelaar levert foto's
  • Klant of makelaar levert brochure

€ 150 excl. BTW

Uitgebreid

Maximaal 3 domeinnamen

WordPress website in stijl van de makelaar & brochure met SEO, bijhouden van # bezoekers en een uitgebreid reactieformulier dat wordt verstuurd naar 1 of meerdere e-mailadressen.

  • Klant of makelaar levert foto's
  • Klant of makelaar levert brochure

€ 200 excl. BTW

Voor makelaars is er een aantrekkelijke kick-back vergoeding mogelijk ! Stuur voor de voorwaarden een e-mail of bel ons op 06-25328999 !

U wilt uw huis sneller verkopen?

Geef dan ons de opdracht om de website van uw huis te realiseren. Gebruik het formulier om uw gegevens in te vullen. In de meeste gevallen kan de website binnen één week na ontvangst van alle foto's en de brochure (als voorbeeld) live zijn.

logo lokale cloud

Backup & Restore, nieuwe dienst !!

Nadenken over continuïteit en de zorg om snel weer operationeel zijn na een calamiteit zou de eerste prioriteit moeten zijn van elke onderneming. Hans Leemans ICT levert exclusief de Backup & Restore producten van Lokale Cloud, een platform op basis van top technologie en Nederlandse cloud.

Bekijk ook onze Facebook pagina !!

Mail sturen

Klik op het icoon om een mail te sturen. We proberen elke mail maximaal binnen 4 uur te beantwoorden. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

Whatsapp of bellen

Klik op het icoon om te bellen. Als we bezig zijn kunen we niet opnemen. Spreek a.u.b. een boodschap in of stuur een whats-app.

Remote support

Gebruik makend van TeamViewer kunnen we inloggen op uw computer en kijken of er zonder reistijd al een oplossing is te realiseren.