Hans Leemans ICT

Diensten voor het MKB

ICT-er anno nu: Beschikbaar op afroep
ICT anno nu: Betalen per gebruik

Als er een gebruikersvraag is ...

In een netwerk waarin meerdere computers, tablets, smartphones, een server en printers aan elkaar zijn gekoppeld gaat regelmatig iets mis. Voor een defecte computer is meestal wel een onderhoudscontract afgesloten maar bij vragen over onbegrijpelijke problemen heeft het MKB behoefte aan een betrouwbare ICT-er die op afroep beschikbaar is en de problemen oplost alsof hij bij u op de loonlijst staat.

Informatie over support, hier klikken ...

Hans Leemans ICT is geen leverancier van hardware, daar zijn er genoeg van en op veel plaatsen zijn computers heel goedkoop te koop. Maar Hans Leemans ICT kan wel adviseren of het niet beter is om diensten in de Cloud te plaatsen. Je hebt geen eigen server nodig, je hoeft geen eigen fileservers, je hoeft geen eigen tape-unit voor backups en zelfs een hele desktop kan ook al in de Cloud. De kosten zijn veel lager, de foutenkans ook veel lager en de kosten van herstellen bij een calamiteit zijn ook heel laag.

Hans Leemans biedt Lokale Cloud aan ...

Als er een nieuwe computer of server nodig is ...

Als er veilig gewerkt moet worden ...

Het netwerk is permanent verbonden met het Internet en dat brengt gevaren en risico's met zich mee. Hans Leemans ICT biedt een pakket aan diensten die erop zijn gericht om aanvallen van buiten te stoppen en virussen en andere infecties snel en automatisch op te ruimen. Daarnaast kijken we graag mee of de Internetkoppeling wel goed is ingesteld en vaak kan het Internet niet alleen vele malen veiliger maar ook veel sneller.

Pas als een computer defect raakt beseft een bedrijf de gevolgen van die calamiteit. Een harddisk die kapot gaat neemt alle data mee en als dat nu net de meest belangrijke PC is voor planning, primair proces of boekhouding, dan is het meestal zo dat er hoge kosten gekoppeld zijn aan het oplossen van het probleem. Een andere computer is er zo maar inrichten en data herstellen duurt vaak dagen of weken. Dat kan je als MKB je niet veroorloven. Hans Leemans ICT levert backup-oplossingen die zelf meerdere keren per dag een backup kunnen maken. Natuurlijk data in de Cloud en ook een backup van alle (stuur)programma's.

Voor Backupoplossing hier klikken ...

Als je torenhoge kosten als gevolg van calamiteiten wilt vermijden ...

Online werken, dus een goede website ...

Het MKB maakt nog geen optimaal gebruik van alle mogelijkheden van online verkoop, inkoop en marketing. Er is een wereldeconomie, direct achter uw router beschikbaar.

Ook de vindbaarheid, optimalisatie van alle zoekwoorden en de volledige integratie met sociale media blijft achter bij de mogelijkheden. Dat betekent dat er kansen blijven liggen. Laat Hans Leemans ICT eens een website maken. Dan zie je het verschil.

Meer lezen ...

Mail sturen

Klik op het icoon om een mail te sturen. We proberen elke mail maximaal binnen 4 uur te beantwoorden.

Whatsapp of bellen

Klik op het icoon om te bellen. Als we bezig zijn kunen we niet opnemen. Spreek a.u.b. een boodschap in of stuur een whats-app.

Remote support

Gebruik makend van TeamViewer kunnen we inloggen op uw computer en kijken of er zonder reistijd al een oplossing is te realiseren.