Iedereen gelooft dat je zelf een website kunt maken

Een website is echter meer dan WordPress inrichten

WordPress website

Er zijn steeds meer mensen die geloven dat ze websites kunnen maken. Technisch gezien hebben ze gelijk maar er is toch echt wel een verschil tussen een website die is ontwikkeld door een professional of een website die is ontwikkeld door een mannetje met verstand van zaken. Hans Leemans ICT maakt al jaren websites, nu allemaal op basis van WordPress. Zakelijk gebruik of gewoon leuk, voor kleine bedrijven, mensen met een praktijk aan huis, kleine webshops, het kan allemaal. En tegen een aantrekkelijk tarief.

De werkwijze van Hans Leemans ICT ...

1

Afstemmen

Verkennen van de wensen, het gevoel, kleuren, het gevoel wat moet worden overgebracht. Wat voor soort afbeeldingen, welk lettertype en welk imago.

2

Functioneel

Op zoek naar wat de website moet doen, welke functies moet de website hebben, welke technieken zijn nodig en welke templates. Welke plugins en sociale media?

3

Bouwen & tunen

Bouwen, afstemmen, terugkoppelen, aanpassen, weer terugkoppelen, in de totaalprijs zit 3 maanden begeleiding inbegrepen. Daarna is alles van u.

4

Hosting en meer

Hans Leemans ICT levert een compleet pakket van hosting, domeinnaam, SSL ceritficaat, plugins, mail, FTP en integrale koppeling aan sociale media..

Als u overweegt een website te laten maken is het zinvol te vragen naar ons aantrekkelijk tarief  ...

Uw aanvraag is vrijblijvend

Geen moeilijke contracten, niet afschuiven op anderen maar helpen als het nodig is om computers, netwerken en de Internetaansluiting in geval van een calamiteit weer snel operationeel te krijgen. Daarna kijken we graag mee naar een structurele aanpak om de ondernemer en consument te ontzorgen.

We zijn trots op wat we doen. Daarom enkele voorbeelden ...

Twig International - Floorheaters

Twig International

InterM - Engelse TAXI

Engelse TAXI

Lokale Cloud diensten

Lokale Cloud

De Oorsprong - ambachtelijke streekproducten

Nieuwe Oorsprong

Hendriks TAXI Services

Engelse TAXI

Personal Data Platform Nederland

Personal Data Platform

We zijn trots op wat we doen, soms ook samen of doorgaan waar anderen stopten ...

Bel-me-niet Register

Nieuwe Oorsprong

Tussen 2009 en 2012 is Hans Leemans verantwoordelijk geweest voor alle operationele aansturing van het wettelijke Bel-me-niet Register

Belmewel-Register

Engelse TAXI

Na de afronding van het Bel-me-niet Register is gestart met de bouw van een Belmewel-Register, Personal Data Ecosystem gebaseerde technologie / leadgeneration

Goedkoper naar Schiphol

Personal Data Platform

Hergebruik van diverse rekenmodules voor het berekenen van ritprijzen, verpakt in een compleet nieuwe website met online calculaties.

Mail sturen

Klik op het icoon om een mail te sturen. We proberen elke mail maximaal binnen 4 uur te beantwoorden.

Whatsapp of bellen

Klik op het icoon om te bellen. Als we bezig zijn kunen we niet opnemen. Spreek a.u.b. een boodschap in of stuur een whats-app.

Remote support

Gebruik makend van TeamViewer kunnen we inloggen op uw computer en kijken of er zonder reistijd al een oplossing is te realiseren.