Categorieën
Hans Leemans ICT Lokale Cloud

Computerschade alleen verzekerd bij goede backup !? Gratis analyse voor MKB Deventer.

Computerschade verzekerd? Alleen als er een goede backup is. Maak gebruik van de GRATIS backupscan.

Je moet er niet aan denken dat er iets met je server of belangrijke werkstations verkeerd gaat. Of misschien moet je er nu juist wel aan denken.

Afbeeldingsresultaat voor computer waterschade

Hoe bent je verzekerd?

Is schade aan je inboedel verzekerd en heb je daarvoor ook een clausule dat de computers na een calamiteit worden hersteld. Heb je dan ook gelezen dat de schade als gevolg van de calamiteit ook van toepassing is op de software en herstel van de data? Vaak is dat zo. Hier een voorbeeld van een verzekeraar.

Maar heb je ook gelezen dat je dan minstens 1x per week een goede backup moet hebben gemaakt. En dat je die backup buiten kantoor bewaard moet hebben? Maar heb je je ook afgevraagd of dat wel goed wordt gedaan en weet je zeker dat je snel weer operationeel bent als er echt ellende aan de hand is?

Hans Leemans ICT & Lokale Cloud = backupspecialisme

Veeam is één van de allergrootste aanbieders van backup programma’s. Maar Veeam is ook gericht op de grote bedrijven die genoeg kennis en ervaring in huis hebben om optimaal gebruik te maken van de top-tools van Veeam.

index

Daar brengt Hans Leemans ICT verandering in. Alle kennis van Veeam die nodig is om bacvkup voor het MKB in te richten is gebundeld in de diensten van Hans Leemans ICT en de opslag wordt verzorgd door Lokale Cloud. Een backup naar de Cloud voldoet aan de externe backup en maakt geheel automatisch backups, veel vaker dan 1x per week en zo vaak als nodig is om je bedrijf weer snel operationeel te hebben als er iets aan de hand is.

Nu Gratis Backupscan

Voor MKB bedrijven in de regio Deventer is er nu een gratis backupscan. Hans Leemans ICT bekijkt gratis het netwerk en brengt verslag uit wat de beste backup zou zijn voor uw situatie. Interesse? Kijk dan hier voor de introductieaanbieding. Of klik hieronder op de afbeelding voor een algemene vraag.

header Hans Leemans ICT

Samenwerken

Lokale Cloud bewaart gegevens op Nederlandse datacentra en is gebouwd op basis van 2TCloud van Copaco. Hans Leemans ICT is service provider van Copaco en Veeam voor Deventer. Interesse om ook Lokale Cloud partner te worden? Klik dan hier.