Categorie├źn
Hans Leemans ICT

Snelste weg naar een oplossing bij computerproblemen

Hoe los jij een computerprobleem op?

handen-in-het-haarIedereen die een computer gebruikt heeft momenten dat de computer niet doet wat jij wil. En heel regelmatig is zo’n probleem zo hardnekkig en is een oplossing niet snel te vinden dat daardoor flinke stress ontstaat.

Niets is zo erg dat er steeds iets niet lukt. Tekstverwerken, bij printen, Internet traag, geen mail, en het wordt pas echt frustrerend als het gaat om een computer die je gebruikt voor het werk en dagelijks nodig hebt. Er gaat op die manier heel veel kostbare arbeidstijd verloren.

Ik vind het zo jammer dat mensen zo lang wachten met het vragen om hulp. Het probleem is dan meestal veel groter geworden doordat problemen zich opstapelen.

Niet alles is zelf op te lossen.

stress op het werkEr zijn mensen die proberen het zelf, er zijn mensen die hebben een computermannetje en er zijn ook mensen die geloven dat problemen die vanzelf komen ook vanzelf weer weg gaan. Mindfull bezig zijn is misschien wel een oplossing voor het wegwerken van de stress maar is zeker geen garantie dat je computerproblemen worden verholpen. De kosmos kan veel maar heeft geen verstand van een desktop computer of laptop.

Hans Leemans ICT is jouw computerhulp aan huis

Gewoon even bellen met 06-25328999 en aangeven wat je probleem is. Op de website staat precies wat je kunt doen om te starten met het vinden van een structurele oplossing. Er bestaat voor support een vast tarief van 40 euro per uur, voor consumenten is dat inclusief BTW en voor bedrijven is dat exclusief BTW.

Ik vind het kicken als ik weer iemand gelukkig kan maken met een snel en perfect werkende computer. Zeker als het om een kleinbedrijf gaat die dan die computer weer gewoon voor het werk kan gebruiken.

Klik hier om naar de probleemoplosser te gaan …

Er is voor Windows10 een gratis backup programma !

Hans Leemans ICT introduceert Lokale Cloud, een online backup voorziening voor bedrijven en consumenten. Voor Windows10 kunt u gebruik maken van een GRATIS backupprogramma en u betaalt alleen voor de opslag van uw gegevens. Laat nooit meer data verloren gaan. Kies voor veiligheid; lage maandelijske kosten en de zekerheid van:

logo lokale cloud 178 pixels

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *